cistilna akcija

Kjer je volja, tam je moč! To bi bilo lahko geslo članic TD Pudgura, ki so v soboto kljub mrazu in dežju počistile zgornje in srednje nadstropje kozolca. Sedem članic je očistilo vsak posamezen razstavljen eksponat . Preizkusile so tudi novo pridobitev – sesalec, ki je bil v ta namen kupljen konec lanskega leta. Kljub mrazu dobre volje ni manjkalo. Za konec so se pogrele še z vročim čajem in kavo.

Ne gre pa pozabiti na dva člana, ki se prav tako nista ustrašila dežja.  Janez je pritrdil slike na panoju, ki jih je odtrgala burja, Evgen pa je poskrbel za kavo ob prihodu. Skupaj sta naredila tudi načrt dela za prihodnji teden, ko bo potrebno pospraviti še pritličje kozolca. V četrtek je namreč prvi četrtkov večer pod kozolcem in do takrat mora biti vse pripravljeno.

Nekaj utrinkov si lahko ogledate TUKAJ (klik).

 

   
obcina postojna
Osrednji pokrovitelj naših prireditev je Občina Postojna.

pohod v postojno

Če želite odkriti in spoznati skrite poti iz PUDGURE do POSTOJNE, vas vabimo, da se nam pridružite v nedeljo, 31. 5, in se z nami odpravite na pohod. Zberemo se pri kozolcu toplarju v Belskem ob 14 uri. Tura je primerna tudi za otroke saj ni prav nič zahtevna.


Lepo vabljeni.

   
© TD Pudgura 2011 - stran izdelal Rok Pečar